mask
title

پارس ساختار در یک نگاه

شرکت پارس ساختار، با سابقه‌‏ای قریب به چهار دهه فعالیت در صنعت کشور، تنها شرکت EPC کار شمال غرب ایران می‌‏باشد که انجام کامل عملیات طراحی، تامین تجهیزات و ماشین آلات، مشارکت در پروژه‌های صنعتی و معدنی، تولید و نصب انواع دکل‏‌های بتنی تک پایه و فولادی فوق توزیع و انتقال نیروی برق و دکل‌‏های مخابراتی، احداث پست‌‏های فشار قوی، احداث و بازسازی نیروگاه‏‌ها، طراحی، تجهیز و احداث کارخانجات تولید انواع محصولات زنجیره فولاد، سازه‌های فلزی سنگین با کاربرد در صنایع مختلف، سالن‌های سنگین با اسپن بالا به صورت نامتقارن و پوشش‌های خاص، تجهیزات هیدرومکانیک کارخانجات، جرثقیل‌های سقفی تا 150 تن، ابزارآلات و ماشین‌های صنعتی، تاسیسات صنعتی جانبی، مهندسی و اجرای سازه و تاسیسات و تجهیزات انواع گلخانه‌های مدرن شیشه‌ای و پلاستیکی، مدیریت و انجام امور پیمانکاری مربوط به تاسیسات و تجهیزات صنایع و کارخانجات را در کارنامه دارد. برخی از سوابق شرکت پارس ساختار در ذیل ارائه گردیده است:

  • تأسیس و آغاز فعالیت از سال 1363 تاکنون
  • اخذ اولین گواهی صلاحیت پیمانکاری پایه یک رشته نیرو در خارج از تهران
  • تنها شرکت EPC کار در شمالغرب کشور
  • تنها شرکت صلاحیت‌دار از سوی شرکت توانیر برای تولید هر سه نوع دکل (خود ایستای بتنی، تلسکوپی فولادی و مشبک فولادی)
  • دارای ثبت اختراع ملی و بین‌المللی برج‌های تک پایه خود ایستای بتنی
  • اجرای بیش از 150 پروژه احداث خط و پست و نیروگاه
  • اجرای بیش از 2000 کیلومتر خطوط انتقال و فوق توزیع نیروی برق
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی به ارزش بیش از 10 میلیون دلار

درباره شرکت پارس ساختار

1363
1363

شرکت پارس ساختار به عنوان اولین شرکت و قدیمی‌ترین پیمانکار رتبه یک رشته نیرو، در سال 1363 راه‌اندازی شده است. این شرکت تنها دارنده صلاحیت تولید هر سه نوع دکل انتقال نیروی برق، از شرکت توانیر در سطح کشور می‌باشد.

1373
1373

نخستین خط انتقال توسط این مجموعه از طریق دکل‌های بتنی به صورت خط 230 کیلو ولت دو مداره انتقال در 130 کیلومتر از مبدا نیروگاه خوی تا پست 230 کیلو ولت بالانج در ارومیه با تلاش و کوشش همکاران در سال 73 آغاز و تقریباً در زمان پیش‌بینی شده با موفقیت به پایان رسید.

2010
2010

این مجموعه برای اولین بار در سال 2010 موفق به اختراع دکل‌های بتنی ولتاژ بالا و طراحی و اجرای اتصالات ویژه آن شده که در نهایت منجر به ثبت داخلی این اختراع گردیده است.

2011
2011

پس از ثبت اختراع جهانی، این طرح موفق به دریافت رتبه نخست در المپیاد جهانی اختراعات سازه‌های کاربردی در شهر ژنو شده است.